Olej laurowy / Laurel oil

Pomaga w Leczeniu Trądziku
SKU: 2a12884465b1.
Kategoria: .

Olej laurowy / Laurel oil

13,99 

Olej laurowy / Laurel oil

  • Olejek ma wiele zastosowań, szczególnie korzystne efekty występują w następujących przypadkach:

–  zmniejsza bóle stawów i napięcie mięśni,

–  rozszerza drobne naczynia krwionośne,

–   może być stosowany w przypadku zwichnięć i opuchnięć ścięgien,

–   pomocny w leczeniu trądziku i stanów zapalnych skóry

  • działa oczyszczająco, ściągająco, bakteriobójczo i bakteriostatycznie:

–   zawarty w oleju chlorofil wspomaga gojenie raz i łagodzi objawy łuszczycy

–   skutecznie likwiduje łupież, świerzb i inne choroby grzybicze

–   pielęgnuje włosy i paznokcie

Kup ten produkt i zyskaj aż 139 Punktów!

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.

Olej laurowy / Laurel oil

  • Olej laurowy ma wiele zastosowań, szczególnie korzystne efekty występują w następujących przypadkach:

–  zmniejsza bóle stawów i napięcie mięśni,

–  rozszerza drobne naczynia krwionośne,

–   może być stosowany w przypadku zwichnięć i opuchnięć ścięgien,

–   pomocny w leczeniu trądziku i stanów zapalnych skóry

  • działa oczyszczająco, ściągająco, bakteriobójczo i bakteriostatycznie:

–   zawarty w oleju chlorofil wspomaga gojenie raz i łagodzi objawy łuszczycy

–   skutecznie likwiduje łupież, świerzb i inne choroby grzybicze

–   pielęgnuje włosy i paznokcie

  • Świetnie sprawdza się do włosów:

–    wypadających

–   słabych

–   nadmiernie się przetłuszczających

–   pomaga pozbyć się łupieżu

  • Jak stosować? Na włosy – olejek laurowy wymieszaj z oliwą z oliwek extra virgin w proporcji 1:2, następnie delikatnie masuj skórę głowy. Powtarzaj 2 razy w tygodniu, co najmniej 5 -10 minut przed umyciem. Do masażu – łagodzi bóle reumatyczne, opuchliznę (kilka kropel do oleju bazowego). Bezpośrednio na skórę – w przypadku zmian skórnych, użyj punktowo.
  • INCI: Laurus Nobilis Oil
  • Kraj pochodzenia: Turcja