Olej (macerat) marchwiowy

Wygładza, Nawilża i Regeneruje

Olej (macerat) marchwiowy

24,99 

Olej macerat z marchwi / Carrot seed oil

  • Otrzymywany jest w wyniku maceracji korzenia marchwi w oleju słonecznikowym, tłoczonego na zimno.
Kup ten produkt i zyskaj aż 249 Punktów!

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.

Olej macerat z marchwi / Carrot seed oil

  • Otrzymywany jest w wyniku maceracji korzenia marchwi w oleju słonecznikowym, tłoczonego na zimno.

Działanie:

–   poprawia koloryt skóry

–   wygładza

–   nawilża i regeneruje skórę

–   działa przeciwzapalnie

–   przyśpiesza gojenie ran i oparzeń

–   ułatwia regenerację naskórka

–   łatwo się wchłania i nie zatyka porów

  • Dla kogo? Każdy rodzaj cery, szczególnie polecany do cery podrażnionej,
  • Jak stosować? Olej przeznaczony jest do regularnego bądź doraźnego stosowania, w zależności od potrzeby. Można stosować bezpośrednio na skórę bądź końcówki włosów w temperaturze pokojowej lub lekko podgrzane, można również dodać kilka kropel do kąpieli lub ulubionego kosmetyku by wzbogacić jego właściwości.
  • INCI: Helianthus Annuus Seed Oil & Daucus carota sativa
  • Kraj pochodzenia: Polska