Olej z pestek jeżyn

Prawdziwy Eliksir Młodości

Olej z pestek jeżyn

23,99 29,99 

Olej z pestek jeżyn/ Blackberry Seed Oil

  • Tłoczony na zimno naturalny olej z pestek jeżyn to źródło witaminy C oraz betakarotenu wspomagającego procesy regeneracji skóry.
Wyczyść

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.

Olej z pestek jeżyn

  • Tłoczony na zimno naturalny olej z pestek jeżyn to źródło witaminy C oraz betakarotenu wspomagającego procesy regeneracji skóry.

Działanie:

–   wspomaga procesy regeneracji skóry, włosów i paznokci

–   zwalcza wolne rodniki, opóźniając proces starzenia się skóry

–   zwiększa jędrność i elastyczność naskórka

–   natłuszcza skórę najbardziej przesuszonych partii ciała

–   niweluje przebarwienia skórne

–   uszczelnia i wzmacnia naczynia krwionośne

  • Dla kogo? Wszystkie rodzaje  skóry, ze szczególnym uwzględnieniem skóry dojrzałej z oznakami starzenia, a także problemowej, łojotokowej, naczynkowej, oraz delikatnej.
  • Sposób użycia: Olej z pestek jeżyn z powodzeniem można stosować bezpośrednio na skórę. Może być stosowany jako zamiennik kremu (nałóż kilka kropel bezpośrednio na skórę twarzy, szyi i dekoltu), balsam do masażu wybranych partii ciała, jako maska na włosy i krem do rąk.
  • INCI: Rubus Fruticosus (Blackberry) Seed Oil
  • Kraj pochodzenia: Polska