SKU: 7ff0a76b6a34.

Olej z pestek truskawek

23,99 29,99 

Olej z pestek truskawek / Strawberry Seed Oil

  • jest bogatym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, dzięki czemu zatrzymuje wilgoć w naskórku,
  • jest bardzo łagodny dla skóry,
  • chroni skórę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi,
  • nawilża i łagodzi podrażnienia,
  • można stosować na włosy oraz suchą skórę łokci czy na skórki wokół paznokci.
Wyczyść

Olej z pestek truskawek / Strawberry Seed Oil

Olej z pestek truskawek posiada subtelny zapach i jest łagodny dla skóry. Zawiera naturalne tokoferole oraz kwas elagowy, posiadający właściwości przeciwbakteryjne. Skóra staje się miękka i nawilżona. Ciągłe stosowanie poprawia elastyczność skóry. Olej sprawdzi się także w pielęgnacji włosów, suchej skóry na łokciach czy do odżywiania skóry wokół paznokci. Idealny dla: każdego rodzaju skóry szczególnie suchej oraz dojrzałej
Sposób użycia: jako dodatek do kremu bądź bezpośrednio na skórę: wystarczy niewielką ilość olejku wmasować opuszkami palców do całkowitego wchłonięcia

INCI: Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil

Kraj pochodzenia: Polska

Waga 0.2 kg

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.